Kevättä rinnassa


Ihana aurinko, mutta inhottavan kylmä viima.. Innostuin tietenkin trimmaamaan Rebelin, kun aurinko alkoi porottamaan, mutta vielä joutuukin pitäämään takkia päällä ulkona ja useimmiten sisälläkin, kun ei ne säät nyt ihan mitään lämpimiä olekaan. Hyvä puoli on siinä, että ei tartu kurahiekka karvoihin, eikä tarvitse pestä kolmea kertaa päivässä jalkoja ja mahanalusta. Eikä kerry karvaa nurkkiin tai lakanoihin.
Huomenna on edessä Saran sterilointileikkaus. Toivottavasti ei syö mieslääkäriä vaan saadaan nukutuslääke nopeasti tuikkastua. Hintaa leikkaukselle tulee vain 220€, kun yleensä on puolet enemmän. Saran leikkaa Pekka Manninen Haarajoella. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Tulee vähintään kuukauden riehumiskielto, joten aika vaikeaa voi olla, Sara kun on sellainen adhd-atleetti. Pitää sitten järjestää muuta puuhastelua, namin etsintää ym aivotyötä.

Rebel paistattelee parvekkeella
Photobucket

Rebel esittelee kevätmallistoa
Photobucket

Eilen käytiin Kairia moikkaamassa. Sara ja Kairi on kyllä täydellinen pariskunta, yhtä hulvattoman riehakkaita. Sarallakin on vain kaksi kaveria joiden kanssa tulee toimeen.. Ne, jotka on tavannut heti Suomeen tultuaan nuorena tyttönä. Rebelin kanssa eivät juuri koskaan leiki, joten onneksi on Kairi ja Dora, joiden kanssa saa painella pitkin mantuja! (tosin Doran kanssa vain aidatulla kotipihalla, kun luonto kutsuu seikkailulle)

Ihana jälleennäkemisen riemu, Saran pusuhampaat pilkistää
Photobucket

Saran bravuuri, lätäkköön pissaaminen! Kairi lipitti suoraan suihkusta ja merkkasi vielä päälle, siis lätäkköön. On ne pöhköjä..
Photobucket

Pusuttelua
Photobucket

Photobucket

Juostaan!!
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pikkuloikkia
Photobucket

Lyhyt hengähdystauko
Photobucket

Rebel syö jäniksen kakkaa ja kengurut loikkii päälle
Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kommentit

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosituimmat