Lapsineron kommelluksia


Kaaos on niin fiksu tyttö, osaa tuoda sanomalehdenkin postilaatikolta kotiin! Kaikki on Kaaokseen aivan hullaantuneita, jopa äitini, joka sanoi että hänen luo ei ole asiaa, kun ilmoitin, että tuon koiran Suomeen mukanani..Siskoni oli juuri tuonut myös Espanjasta koiran tullessaan, 4 koiraa kyläilemässä olisi jo liikaa kuulemma. Ja pöh, siellä se Kaaos hoidossa ollessaan nukkui äitini peiton alla! Ja "On se kyllä kiva koira." kuuluu vakiolauseisiin :)Kerrotaanpas muutamia kaaoksen lempijuttuja näin vielä lyhkäisen yhteisen taipaleemme kunniaksi:

-Lempipaikka nukkua on allekirjoittaneen peiton alla, myös lempipaikka herätä

-Polkupyöräily on kivaa, mutta en jaksa polkea niin kovaa kuin Kaaos juoksisi!

-Ajanvieton kuluksi harrastaa tyynyjen tyhjentämistä ja lampaantaljojen "hoitoa"

-Vetoleikit on kivoja, niinkin kivoja,  että siitä lelusta ei irroteta vaikka pyöritetään ilmassa helikopterin lailla

-Töissä on kiva huomata, että huppariin on joku nakertanut mukavan uuden hiha-aukon (omasta paitulistaan on myös hihat syöty)

-Pelatessamme pingistä Kaaos hakee lattialle lentävän pallon ja tuo sen ainoastaan minulle, muiden maanitteluista huolimatta! Kätevä pikku apuri

-Mahdoton pussaamaan "Älä pure äläkä pussaa" onkin aika yleinen hokema (vaikka ei se tietenkään pure tai edes satuta, ottaa vain käden hellästi suuhun kun se on niin kivan tuntuinen) 

-Autossa lempipaikka kuskin sylissä, myös katsastajan valloitti tällä harrastuksellaan ja romuautoni meni läpi luultavasti vain Kaaoksen ansiosta!

-Sydänten sulattelu

-Rebelin päällä makoilu, saavutus jo itsessään, Rebel kun ei ole koskaan moisesta lähentelystä välittänyt

-Bravuuri: oppi ensimmäisellä kokeilulla tuomaan sanomalehden postilaatikolta kotiin! (video alhaalla)


Rebel ei ilmeistäkin päätellen oikein olisi jaksanut olla kuvattavana, pakko nyt oli kuitenkin sekin änkeä pariin kuvaan ihan vain muodon vuoksi. Elossa ollaan, vaikka Kaaos onkin showta aika lailla pyörittänyt lähiaikoina. Rebel  on ollut aika veto veks nyt pari kuukautta, punkin aiheuttama anaplasma (vähän kuin borrelioosi) on tehnyt jäykäksi ja väsyneeksi. Antibioottikuuri 6 vkoa kohta ohi.

Kaaos, 6kk ikäinen lapsinero, tuo lehden mummille, oppi heti ensimmäisellä kerralla! Normaalisti vie lehden mummille suoraan sänkyyn, minne tässäkin oli menossa, mutta mummi olikin jo pystyssä :) Valitan videon huonoa laatua..Kommentit

Suosituimmat