Kevätpinkoja ja tuulikorva


    Saran perinteinen melkeinpäinjuoksu - Rebelin arkielämän kohokohtia..

Sartsi Sara-Para Sardiinialainen aka Pinkoilija vauhdissa. Ensimmäinen kevätpulahduskin takana. Sara ja Rebel on kyllä niin toistensa vastakohdat, kuin vai voi olla. Toisaalta ihan kiva, mutta välillä vähän rasittavaa. Saran aktiivitaso on 10+++ ja Rebelin 5+ ja sitäkin pienempi aina Saran seurassa, koska jos Rebel innostuu juoksentelemaan liian innokkaasti, on Sara heti kimpussa päällepäsmärinä.



Rebel ei siis ihan yhtä vapautuneesti kirmaile Saran läsnäollessa, joka tavallaan haluaisi leikkiä, mutta jos Rebel innostuu, niin se loppuu heti Saran akkakohtaukseen. Akkakohtaus on siis se hampaat pepsodenttihymyyn, pari dramaattisen kimakkaa akkarähähdystä ja niskakarvat pystyyn-ilmiö. Saran halu riehua ja telmiä ois kova, mutta jos toinen innostuu niin keittää heti yli ja sille on pistettävä loppu ennen kuin leikki on päässyt vauhtiin. Onko multa jäänyt jotain oleellista koirien psykologiasta oivaltamatta, kun en tajua?

Alkuun pari rauhanomaisen henkevää kuvaa meidän ikipinkojasta :)


    Keppi tassun alla - kieli suussa, homma hallussa!


    Let the fun begin!


    Samaan aikaan toisaalla..






Yritän kyllä suojella Rebeliä näiltä Saran melkeinpäinjuoksuilta ja Sara onneksi totteeleekin hyvin. Rebel on aina ollut ihan liian pitkäpinnainen Saran suhteen - piirre mikä hämmästyttää, koska normaalisti R on varsin temperamenttinen, jos ei sen varoituseleitä usko.





    Hengähdys -ja lumensyöntitauko
 

 
    ja uudestaan...

  
    Samaan aikaan toisaalla....Rebel nauttii ylhäisestä yksinäisyydestään.




Saapui se rauha Saralandiaankin



    Talonvahti Eve - nykyinen kämppikseni.



Kommentit

Suosituimmat