Peurapileet

Photobucket

Törmättiin metsälenkillä peuranraatoon. Tai ainakin oletan sen olleen peura. Rebel jäi haaskalle kun Sara ujosti kävi haistelemassa karvatuppoja. Metsä-ystävämme oli aika luisessa muodossa, mutta sehän kelpasi vallan mainiosti Rebelille, joka ei olisi millään halunnut jatkaa matkaa sammalkedosta seisovine pöytineen. Joten neuvokas omistaja sitoin peuran jalan koiran remmiin toivoen, ettei tule vastaantulijoita. Siihen ei olisi oikein koira enää sopinut solmujen ja jalan sekaan..



No tulihan sieltä lopulta vastaantulijoitakin, murphyn lain mukaan, ja sain sitten jotenkin koirat yhden narun jatkeeksi ja kunnialla kannoin peuranjalkaa olalla Saran pitäessä huolen, ettei kukaan lähesty saalistamme. Kumealla mörinällä ja parilla haukahduksella siis ohitimme ihmettelevän pariskunnan, jotka suosiolla siirtyivät polulla sivummalle lapsineen ja koiransa kanssa. Tervehdin myös kohteliaasti, mutta eihän me suomalaiset oikein osata toisillemme vastata. Päättelin heidän olleen kateellisia meidän superluomusaaliista.

Seuraavana yönä sitten olikin oksennusläjiä pitkin huonetta, taisi olla vähän liian eksoottista herkkua karvoineen kaikkineen. Näkyi Rebelille maistuneen sorkatkin...

Kotona sitten jatkui juhlat
Photobucket

Photobucket

Photobucket


Saraa ei kiinnosta moiset barbaariset huvit
Photobucket

Tai no, ehkä sittenkin vähän tekis mieli maistaa..
Photobucket


Photobucket

Photobucket

Sulassa sovussa herkuteltiin, Sara koivella ja Rebelille irtosi siitä sääriluu vai mikä nyt olikaan.
Photobucket

Videopätkä tästä suuresta hetkestä :)



Kommentit

Suosituimmat