Lannansyöntireissulla

Photobucket

Kävipäs koirat pitkästä aikaa heppojakin ihmettelemässä, kun emäntä lähti lannanluomisreissulle, pääsi koiratkin kikkareita mussuttamaan. Tosin ei ne kyllä uskaltaneet juuri tulla tarhaan, kun Rebel sai sähköpaimenesta (jälleen kerran) pehkoonsa iskun ja Sara muuten vaan luikkii seiniä pitkin hevosiä nähdessään. Sen eka hevoskokemus oli vähän traumaattinen kun jäi tassu sellaisen 500kg hepan kavion alle..
Rebelille tallilla hengailu on tuttu juttu, mutta ei ole nyt pitkästä aikaa ollut mukana, kun nämä nykyiset hoitohepat, tai toinen niistä, ei oikein perusta koirista ja lenkeille ei voi autotietä pitkin ottaa mukaan. Rebel kuitenkin toimi jälleen kerran terapeuttina ja koirakammoinen Fannykin lähestyi uteliaan kiinnostuneena ja korvat hörössä rauhallista Rebeliä.

Ja luontonsa mukaisesti hurjapää (tai vain tohelo) Rebel muina koirina kulki toisen hevosen, Nekun, mahan alta, kun näki jonkun vastustamattoman lantakikkareen horisontissa..Onneksi Nekku pitää koirista eikä reagoinut tähän pöyhkeään käytökseen millään lailla. Eikä ollut eka kerta kun Rebel moisen tempun tallilla ollessaan teki, ihme ettei ole vielä kaviosta saanut. Viisaita heppoja :)

Fanny auringonpalvoja. Ensin luulin, että nyt sillä on ähky tai joku muu vitsaus kun makasi raajat sojossa hassua örinää pitäen, mutta selkisi, että se onkin vaan sen tapa nautiskella :)
Photobucket

Photobucket

Nekku
Photobucket

Koirista pitävä Nekku haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta
Photobucket

Video kun "koiran vihaaja" Fanny ihmettelee terapeutti-Rebeliä


Sara yritti olla näkymätön
Photobucket

Photobucket

Koirilla tais olla vähän tylsää, kun muutaman kottikärryllisen loin lantaa metsätarhasta..
Photobucket

Photobucket

Rebelkin pysyi visusti sisätiloissa, sen jälkeen kun sai osuman sähkölangasta..Ressukka luuli että minä sain sen aikaan, kun näki mut silloin kun päänsä siihen lankaan työnsi..
Photobucket

Photobucket


Photobucket

Kommentit

Suosituimmat