Syksyn iloa

Photobucket

Tämän pyrähdyksen päätteeksi Rebel yritti kieriskellä mädäntyneessä oravanraadossa, joka kuhisi toukkia. Onneksi ei kerennyt ottamaan kunnolla hajuja, kun kellahti niskalleen melkein ohi raadon ja siinä vaiheessa pysäytin toimenpiteen. Ois lentänyt varmaan oksu muutoin, eikä kaukana ollut nytkään.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pian tämän kuvan jälkeen Reppuli lähti ajamaan jänistä, onneksi ei autotielle päin. Sauvakävelijä katsoi tietenkin murhaavasti, kun niin nätisi sivulla käskyn alaisena ollut koira lähti pinkomaan juuri ohitettaessa..hups. En kehdannut karjua ihan heti että "tänne perskele!" Mutta tuli se sieltä hetken päästä. Onneksi Rebel on niin hidas, että ei pitkään pysy minkään perässä. Oon tosi vähän pitänyt irti Rebeliä enää tuolla päin, kun näin kerran erään koiran ajavan jänistä ja jäävän auton alle. Sitä pamausta ja huutoa ei hevillä unohda, se oli aivan kamalaa :(

Photobucket


Vähän huonosti olen ottanut kuvia nyt syksyllä, joka sattumoisin on yksi lempivuodenajoista (yksi niistä neljästä). Tässä jotain Rebelin ja Saran metsälenkiltä.

Täältä tullaan!

Photobucket

Jihaa!
Photobucket


Photobucket

Sara ja Saran kieli...
Photobucket


Sara tarkkavaisena
Photobucket

Tilasin muuten koirille uudet nimilaatat ideavintistä. Nyt on kaikissa valjaissa ja pannoissa omat, jotta on sitten varmasti yhteystiedot matkassa jos sattuu karkaamaan.

Saralle tuli tällainen (tosin tietty omalla nimellä)..

Rebelille samanlainen ja vähän miehisempi musta versio kanssa. Pari päivää tilauksesta saapui laatat kirjeessä kotio, sainpa vielä kaupanpäälle muoviset punkkipihdit, hyvää palvelua!

Kommentit

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosituimmat