Reissu-Rebel raportoi


Pikakuulumiset reissu-Rebelilta, ollaan talla hetkella Barcelonassa, taalla on aika vaikee liikkua koiran kanssa kun ei saa menna metroon tai bussiin, ihme touhua! Mutta kaikilla koirilla on takit paalla heti kun on 10c heheh aika hassua!! Ollaan reissussa oltu heinakuusta lahtien. Etenkin Serbiassa ja Montenegrossa oli paljon kulkukoiria, ihania reppanoita joille annoin ruokaa ja rakkautta ja pari kyynelta..Taalla Espanjassa kanssa kavin yhdella koiratarhalla, missa on paljon ihania koiria vailla kotia. 


Reissattu on siis pakettiautokodilla lapi Baltian Puolaan, sitten Slovakia, Unkari, Serbia, Montenegro, Kroatia, Slovenia, Italia, Ranska ja Espanja.

Ljubljana Sloveniassa oli koirien unelmapaikka. Koira sai kulkea ilman hihnaa missa vaan ja menna sisalle mm. ostoskeskuksiin, kahviloihin, baareihin ja hypata siella sohvalle tai tuolille ja tuotiin AINA vesikippo jokapaikassa nenan eteen ellei kippo jo ollut odottamassa. Aika upeeta! 

Italiassa kans sattui yksi hauska tapahtuma, kun istuttiin kahvilassa ja kahvilan pitaja tuli ulos jaatelotuutin kanssa, joka oli Rebelille! Vanha ukko syotti taman tuutin Rebelille kadesta pitaen, "Piano, piano" sanoen, kun Rebel yritti hotkaista kaiken kerralla :)

Vaikka taalla muualla Euroopassa koirat ulkoileekin paljon ilman hihnaa niin en ole nahnyt yhtakaan koiratappelua, hallitsematonta koiraa tai muuta balakanssia koko matkan aikana. Rebel tykkaa!

Ja vaikka mita muutakin olisi kerrottavaa, mutta en nyt vain pysty keskittymaan taalla nettipaikassa, pitaa paasta ihan rauhassa kertoilemaan ja kokoamaan tarinoita. sitten kotikoneella kun palaillaan. Ehka vasta ensi kevaana.

Saran kanssa on skypetelty saannollisesti ja tassa se kiipesi aitin syliin ja istui koko keskustelun ajan valilla pusuja jaellen. Kauhea ikava Saraa ja Bindi-kissaa <3>



Slovakia
Budapestissa, turistikoira!


Serbiassa
Montenegrossa ratsastusretkella


 


Montenegrossa piti pulahtaa hyiseen kristallinkirkkaaseen Tara-jokeen

Durmitorin kansallispuistossa Montenegrossa lehmat kayskenteli metsassa!

Tama sopo nuori koditon koira seurasi meita ja lyottaytyi seuraan..

Montenegrossa pari koditonta koiraa, pentu ja ema, leikkivat Rebelin kanssa pitkan tovin eras aamu

Suloinen pentu, niilla oli kuitenkin ihan hyvat oltavat, elelivat ison jarven rannalla jossa kavivat viilentymassa ja siella kay paljon ihmisia, joten roskiksia (jotka eivat edes sijaitse roskiksessa vaan jokapuolella maassa) dyykkaamalla nayttivat aika tyytyvaisilta elamaansa. varmaankin paljon tyytyvaisempia kuin mita koiratarhalla ikina olisivat.

Nahtavyyksia nahtavyyksia

Dubrovnik, Kroatia vanha hieno kaupunki ja koiria jolkottelemassa

Kaikkialla on lihakauppoja ja niista annetaan jalokatisesti kunnon lihaa ilmaiseksi, kun olen kaynyt kysymassa. rippeita koiralle :)

Kroatiassa eras utuinen aamu

Kaverukset, Ljubljana, Slovenia

Noli, Italia




Omenankuoret maistuu! Palamos, Espanja



Barcelonassa on joka puolella naita escalaattoreita mika se nyt onkaan suomeksi..hups!


Suosituimmat