Sopivasti hönö ja luontaistuotevinkkejä

Kuva Jonna Uhrman

Hiiohoi maakravut! Terveisiä Kapteeni Rebeliltä, joka kävi tuttuun tapaan pyörähtämässä Maailma Kylässä-festareilla. Nenä tiiviisti maassa ruuanjämiä etsien pari lihapalaa onnistuikin kernaalla katseellaan kerjäämään. Rebel on vähän rasittava seuralainen tapahtumissa, vaikka muuten hyvin käyttäytyykin eikä ole moksiskaan ihmismäärästä tai metelistä, (mm nukkui reporankana päälavan vierustalla ja ihmiset sai jopa kävellä sen yli sen nostamatta päätään) mutta se touhottaminen on ihan tauotonta. "Ruokaa, ruokaa, ruokaa, oujee, ehkä jopa ihmispaskaa, ruokaa ruokaa". Silloin tulee ikävä Sara Sardiinia, joka ihmispaljouden keskellä käyttäytyy todella upeasti, koko ajan nätisti sivulla seuraten. Niin kauan kun kukaan ei tunge kätösiään liian lähelle niin Sara on kuin unelma. Toisin kuin tämä sopivasti hönö jokapaikanhöylä ruoka-addiktoitunut Rebel...Cartrophen-piikeistä en ole huomannut olevan minkäänlaista ulkoista vaikutusta Rebelin liikkumiseen. On sitten tullut harjoiteltua koirankin piikittämistä, ihan helposti se onneksi sujui. Akupunktio on tähän mennessä kokeilluista hoidoista antanut kaikista parhaimman tuloksen nivelrikkoiselle, suosittelen.

PUNKKEJA on tullut oman pihan pusikoista jo neljä tsipaletta, ihan suosiolla sitten myrkytin Bayvantic-liuoksella, ehkä se myrkky on kuitenkin vähempi paha kuin riski borrelioosista itsellä tai koiralla, joka niitä punkkeja sitten sänkyyn kantaa.

Ja sellainen vinkki vielä kaikille, joiden koira kärsii HOT SPOTISTA. Löysin ihmelääkkeen, luonnon oman  antiseptisen ja bakteereja tappavan PROPOLIKSEN! Lisätietoa googlettamalla tai esim täältä. Saa useimmista luontaistuotekaupoista. Eli märkivään ihotulehdukseen tepsi todella tehokkaasti, heti alkoi muodostaa rupea! Aiemmin on mennyt monta viikkoa, että iho paranee, propolista laittamalla kului pari viikkoa!! Todellakin jee! Ja sitä voi siis huoletta käyttää omiinkin tarpeisiin, itse oon silloin tällöin nauttinut tipan suoraan suuhun, parantaa mm. vastustuskykyä. Tämä propolis menee mulla samaan sarjaan monikäyttöisen kookosöljyn kanssa, joka muuten tepsii esim edellämainittuihin punkkeihin, mutta on sen verran sottaisaa, että olen sittemmin luopunut siitä siinä käyttötarkoituksessa. Mutta vinkkinä vaikkapa niille, jotka eivät halua kemiallisia myrkkyjä punkkien ja hyttysten karkottamiseen käyttää, siihen käy siis kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisäisesti ja ulkoisesti nautittuna.

        "Onks pakko tulla ulos jos ei haluu?"

Ihanan kesäinen iltalenkkiKummat uniasennot


Kommentit

Suosituimmat