Saran kuulumisia ja vähän muutakin


Laitetaas vaihteeks vähän Sarankin kuulumisia. Koirakoulu on ohi, ja perusjutut opittu. Saran kontakti on jotain ihan uskomatonta. Huomaa, että rotuperimässä on jotakin työkoiraa, aika kateellisena kattelin kun teki liikkeitä niin upeella katsekontaktilla ja tatsilla, että Rebel jää kauas taakse. Sillä kun ei ole ns. luontaista palvelusvimmaa, vaan seuraa vaan makkaraa ja näin ollen katsekin siinä makkarassa..


Sarasta on tullut oikein kunnon vahtikoira, ja haukku onkin tosi vakuuttava. Kotipiha ei ole aidattu, muttä isäni on kiertänyt pihan rajoja yhdessä Saran kanssa, ja hyvin on opittu, missä oma piha menee. Välillä meidän pihan läpi kulkee uhkarohkeita nuoria,ja hyvin lähti Sara ja vanavedessä Rebel haukkumalla saattelemaan ne pois pihalta, ja kun tunkeilijat olivat menneet pihasta pois, jäivät molemmat koiruudet rajan taakse seisomaan, oltiin niin ylpeitä 8) Tosin Rebel on aika huono vahti, kun pääsee ihmisten luokse, niin hyppää pusuttelemaan ja saattaa ottaa ranteesta kiinni leikkimielellä, mitä tekee kun on innoissaan jostakin.

Tosin saattaa sitäkin moni pelästyä, vaikka ei sitä nyt puremiseksi voi kukaan luulla, vai voiko? *Moi mä oon Rebel, sä oot niin kiva et pakko jyystää vähän sun rannetta, teen niin aina emännälle kun se tulee kotiin*

Saralla on välillä ihmeellisiä aivoituksia, jolloin se menee jostakin tilanteesta lukkoon ja menee maahan niin matalaksi kun vain voi tekeytyä. On myöskin hirmu nöyrä ja herkkä tyyppi, joten itsetuntoa koitetaan parantaa erilaisilla nenätyöskentelytehtävillä. Aloin myös opettaa sille esineiden etsimistä, ja hyvin on lähtenyt sujumaan. Pesuhuoneeseen ei ensin mennyt millään, mutta kun annettiin ruoka jonkin aikaa ainoastaan suihkussa, niin johan alkoi homma luistamaan ja tyttö on kylppärissä nykyään alta aikayksikön.

"Jee, mä lennän!"
Photobucket

Mikä ilme...vähän keppihullu koira :)
Photobucket

Kaislikossa suhisee
Photobucket

Photobucket


Kesäkuun tyttö
Photobucket

PhotobucketHerkkää
Photobucket

Photobucket

Käytiin Rebelin kanssa kaverin luona kylässä, jossa kotihoidossa virolainen sokea Danae-kissa. Rohkeasti meni nuuskuttelemaan Rebeliä, ja nämä kuvat onkin jo toiselta vierailukerralta, jolloin Rebel ei meinannut saada hetken rauhaa tältä nuorelta villikolta :)

"Mihin se iso nuuskutteleva otus nyt meni, huhuuu??" Danae ihmettelee
Photobucket

"no, odotellaan sitten tässä.."
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kommentit

Suosituimmat