9. helmikuuta 2012

Valokuvamallin elämää


"Nonnih, mut on syrjäytetty valokuvamallin roolista, ei tässä mitään, on mulla parempaakin tekemistä ku poseerata jossain hiton raskauslehessä, aika noloo! Onnistuin mä kuitenki vähä jättää hampaanjälkiäni lopputulokseen maistelemalla kuvausrekvisiittaa. Ei oo mun vika et en oo mallinmitoissa, ihan ku mä ite päättäisin ruokailuistani tässä tyranniassa tahi parranleikkuusta.. Parrattomin terveisin Rebestoteles"Rebel entisenä taidemallina (kuvia täällä) ei ihan ymmärtänyt, että raskauslehden muotikuviin ei tarvittu koiramallia. Bindi-kissa tosin pääsi edustamaan :) Rebelkin olisi ollut ihan oiva lisä, mutta ei nyt vaan tän hetkisellä luukillaan ole kaikista "muodikkaimman" näköinen. Risupartakin leikattu juuri kynsisaksilla, kun oli aina kökkäreinen ruokailun jälkeen ja hais milloin lohelta milloin muulta raadolta.. Joka tapauksessa, Rebel luuli kuvauspaikkoja valmistellessani, että nyt on herran vuoro astua parrasvaloihin, ja hieman vastahakoisesti sitten siirtyi aina käskystä sivummalle. Ohessa muutama räpsy ennen tai jälkeen kuvausten, jolloin Rebelilläkin oli pääsy parrasvaloihin, vaikka kovasti se aina yritti sinne joukkoon hivuttautua ;)


Ilta ennen parranleikkuuta. Tässä testailin lamppuja ja Rebel suvereenisti kävi juuri oikeaan kohtaan poseeraamaan.Bindi ei ihan ymmärtänyt assistentin syvintä merkitystä leikkiessään synkkapiuhalla (piuha kamerasta salamavaloon).. Rebel mököttää mustana myttynä sohvalla oikealla.
Rekvisiittana toimivat poronsarvet kiinnosti kovasti ja niitä piti hieman maistella. Lohdutukseksi tarjottu nahkarulla (lattialla jalkojen juuressa) ei kelvannut..(huom uusi parta)Tässä pieni esinäytös kuvista. Kuvia ilmestyy 9 kuukautta-lehdessä tän kuun lopulla, voitte käydä Prismassa tmv selaamassa, mutta tulee niitä enemmissä määrin kotisivuillekin kunhan kerkeän. Huom. kuviani ei ole yleensäkään photoshoppailtu, oon sellainen perinteisiä arvoja kunnioittava valokuvaaja. Käytän paljon heijastuksia (peili, vesi ym)