24. tammikuuta 2012

Kaksin aina kaunihimpi...


Rebel haukahti harvinaisen selvästi kaksi kertaa, kysyessäni kumpaaäänestäisi presidentiksi (okei eihän tuo nyt hauku kuin unissaan, mutta ajatuksena ihan söpö). Eli nro 2, Haavisto. Haavisto nyt vain monella eri osa-aueella tuntuu sopivammalta presidentin virkaan kuin kilpailijansa. En yleensä ole politiikasta kovin kiinnostunut, koska päättäjät tuntuvat olevan kovin epäkiinnostuneita muista kuin omista eduistaan. Haavisto on rehellinen ja rohkea ja omaa arvomaailman joka vastaa pitkälle omaani. Kunnioitus ihmis- ja eläinarvoja kohtaan näistä tärkeimpinä. Haavisto vastaa kysymyksiin suoraan ja fiksusti eikä poliitikoille tyypilliseen tapaan kierrellen ja kaarrellen vastaamatta koko kysymykseen.Kuvassa Rebel ja kotihoitokissanpentu Astronautti näyttää esimerkkiä ennakkoluulottomasta ja rakkaudentäyteisestä elämästä. Voisi ihmisetkin ottaa mallia eläimistä aika monessa asiassa, kun niin moni tuntuu äänestävän Niinistöä vain Haaviston seksuaalisen suuntautumisen takia. Hei haloo, elämme 2000-lukua. Rebel on ainakin vapaan suuntautumisen kannalla, sillä on tyttö ja poikaystäviä, tämä menee jo hieman överiksi, mutta lempi boyfriend on ollut oma veli...Noh, jätetääs se sitten omaan arvoonsa, mitä silloin kerran sillä punaisella matolla tapahtui. 

"Aika paljon toi emäntä on hihkunut jotain residenttiasiaa nyt lähipäivinä, onko se sama kuin residenssi, joku residentin sviitti? Mulle kelpais sellane missä on paljo hevosen lantaa, jäniksen kikkareita ja metsän tuoksuja. Ei mulla sen kummempia toiveita. Mutta mistä aattelin nostaa koipea taikka ennemmin luuria ja pirauttaa eläinsuojeluviranomaisille, on se, että EN PÄÄSSY TÄNÄÄ LENKILLE! En muista millon tällasta ois tapahtunu, mutta minkäs teet ku koko päivän on toi akka istunu valoruudun eessä sormet syyhyten tai ääniruudun eessä jotain kuivakoita haastatteluohjelmia tuijottaen. Oon kyllä oikeestaan vähän huolissani, kun se puhuu koko ajan jotain kakkasista, oishan se ihan kiva päästä kakkaselle joo. Sain sentään ittekseni tossa pihamaalla vähän palelluttaa koipiani. Toivon, että ihmiset ottais huomioon eläinten oikeudet, meidän pitää päästä lenkille! Vois joku kyllä vahtii tätä touhua. Parempaa huomista odottaen, Rebel Rytmihäntä Rebestoteles Silkkikorva Amigonpoika"

Miksi Haavisto sitten olisi eläimille parempi presidentti? Animalian presidenttitentti avartaa varmasti asiaa pohtivien käsitystä aiheesta Miksi Haavisto olisi ihmisille parempi presidentti? Otteet Ylen vaalikoneesta

9. Suomen pitää tukea Yhdysvaltoja, jos se hakee YK:lta valtuutusta painostustoimiin Iranin ydinohjelman valvonnassa.

Haavisto: jokseenkin eri mieltä
Niinistö: jokseenkin samaa mieltä

11. Maahanmuuttajien on mukauduttava suomalaisiin tapoihin.

Haavisto: jokseenkin eri mieltä
Niinistö: jokseenkin samaa mieltä

12. Homopareilla pitää olla oikeus avioliittoon eikä vain rekisteröityyn parisuhteeseen.

Haavisto: täysin samaa mieltä
Niinistö: jokseenkin eri mieltä

14. Maapallon pelastaminen vaatii luopumista jatkuvan talouskasvun tavoitteesta.

Haavisto: täysin samaa mieltä
Niinistö: jokseenkin eri mieltä

15. Presidentin on nykyistä tiukemmin vaadittava Kiinalta ihmisoikeuksien kunnioittamista, vaikka se haittaisi taloussuhteita.

Haavisto: täysin samaa mieltä
Niinistö: jokseenkin eri mieltä

17. Suomi tulee olemaan tämän päivän nuorille vaikeampi paikka pärjätä kuin vanhemmilleen.

Haavisto: täysin samaa mieltä
Niinistö: jokseenkin eri mieltä

Presidentille on ulkomaanmatkoillaan tärkeämpää lobata yrityksiä kuin edistää ihmisoikeuksia.

Niinistö: osittain samaa mieltä.
Haavisto: ehdottomasti eri mieltä.


Seuraavaksi Rebelin vaalikampanjan tuotoksia featuring Sara, Bindi, Snullert heppa ja sekalainen löytöeläinsakki. Saa kopsata :)


Ja anteeksi nyt tämä tällainen blogin aihetta sivuava propaganda, lupaan, että en lukijoitamme kiusaa enää poliittisilla kannanotoilla, muuta kuin mitä eläintenoikeuksien tiimoilta ehkä joskus. (ps Haavistokin sillä saralla huomattavasti edellä Niinistöä) ;)